AZ 103

AZ 103

Microsoft Azure is hét Cloud Computing platform van Microsoft en biedt een solide infrastructuur voor de bouw, deployment en het beheer van applicaties in de Cloud. Heb je interesse in cloudtoepassingen en wil je leren werken met Microsoft Azure? Dan is een Microsoft Azure training van Didactum.nl wellicht wat je zoekt.

Tijdens onze trainingen bieden we je uitgebreid de gelegenheid om de koppeling te leggen tussen de theorie en jouw eigen praktijksituatie. Het nadeel van veel trainingen die tegenwoordig worden aangeboden, is dat er een bepaalde periode tussen de verschillende trainingsdagen zit, waardoor je er steeds weer in moet komen. Wij bieden iedere training daarom op aaneengesloten dagen aan, zodat je jezelf de materie snel eigen kunt maken.

AZ-100 en AZ-101 worden de AZ-103

Naar aanleiding van deze feedback heeft Microsoft zojuist bekend gemaakt dat het traject van de Microsoft Azure Administrator Certificering gaat wijzigen. Er is besloten om de AZ-100 en de AZ-101 samen te voegen tot één nieuw traject: de AZ 103. De veranderingen gaan in per 1 mei 2019.

Wijzigingen AZ-103 samengevat;

– Per 1 mei vervangt het AZ-103 examen de AZ-100 en AZ-101 examens.
– AZ-100 en AZ-101 examens komen per 1 mei te vervallen, zorg er dus voor dat jij voor die tijd jouw training afrond en examen doet.
– De curriculum van de AZ-100 is de rode draad in de nieuwe AZ-103 en blijft daarom nog steeds heel relevant.
– Wanneer je vóór 1 mei jouw AZ-100 examen behaald ontvang jij direct de Microsoft Azure Administrator titel.
– Wanneer je vóór 1 mei jouw AZ-101 examen behaald ontvang jij de badge waarmee je kan aantonen dat jij extra kennis hebt voor jouw rol als Azure Administrator. Daarnaast krijg jij een nieuwe examenvoucher die je kan inzetten voor een ander Microsoft examen.
– Haal je het niet om vóór 1 mei het AZ-100 examen te doen? Dan kun je het AZ-103 examen na die datum gaan behalen.

Volg vandaag nog een AZ-103

Bezoek snel de website van Didactum.nl voor het volgen van een AZ-103 training!