Adviesbureau juridisch

Adviesbureau juridisch

Adviesbureau juridisch gezocht? Een Juridisch adviesbureau is een bureau waar u juridisch advies kunt inwinnen over bepaalde juridische onderwerpen. Sociaal Verhaal is een juridisch adviesbureau gericht op sociale minima. U kunt bij ons terecht voor gratis juridisch advies bij ingrijpende problemen die de eerste levensbehoeften in het gedrang brengen.

Zoals woningontruiming of afwijzing bijstand. Er zijn ook ander juridische adviesbureaus die verschillende doelgroepen behandelen. Zit u met een juridische vraag en u weet niet bij welk adviesbureau u kunt aankloppen voor juridisch advies, kijk dan bijvoorbeeld op www.rechtswijzer.com voor verschillende juridische adviesbureaus in Nederland.

Adviesbureau juridisch hulp

De werkwijze voor het geven van juridisch advies verschilt per adviesbureau. Bij de meeste juridisch adviesbureaus is het zo dat er geen persoonlijk juridisch advies mogelijk is. Het Juridisch Loket en Sociaal Verhaal bieden deze mogelijkheden wel. Indien u met een spoedeisend juridisch probleem zit dat onverwijld opgelost moet worden, kunt u ons adviesbureau bellen voor een afspraak om langs te komen.

Dit kan vaak dezelfde dag nog. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 uur ’s-ochtends en vijf uur ’s-middags. Dit zijn tevens onze bezoektijden. Het is echter aan de medewerker van Sociaal Verhaal om te bepalen of het zinvol is dat u op kantoor langs komt bij het juridisch adviesbureau.

Voordat daartoe wordt besloten, dient u eerst de belangrijkste juridische stukken aan ons te mailen. Aan de hand van deze informatie kunnen wij de spoedeisendheid van uw juridische kwestie beoordelen. In de meeste gevallen is het niet noodzakelijk dat u persoonlijk bij het juridisch adviesbureau langs gaat.

Schakel adviesbureau juridisch in

Wil je graag juridische hulp? Schakel dan vandaag nog adviesbureau juridisch Krieger Legal in!