Animatie maken kosten

Animatie maken kosten

Een animatie is een video waarin gebruik wordt gemaakt van bewegende illustraties en geluid. De verzameling van alle bewegende illustraties in combinatie met een logisch verhaal wordt een animatie genoemd.

Ieder bedrijf of persoon heeft een verhaal. Jij waarschijnlijk ook. Het verhaal dat je verteld moet impact maken om resultaten te behalen. Zonder een duidelijke boodschap kom je niet goed over.

Een onduidelijke stroom van informatie geeft niet snel resultaat. En dat is zonde. Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal in beeld wordt gebracht, op een manier waar je blij van wordt. En de doelgroep ook!

Animatie maken kosten; waarom zou je het doen?

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen. Een animatie video laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Denk daarbij aan geanimeerde bedrijfsfilms, promotiefilms, branded content of trailers. Bijna elke film of video die u ziet tegenwoordig maak gebruik van animaties.

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien. Dit kan door de beelden te vervormen met bijvoorbeeld een Glitch-effecten of door (stilstaande of bewegende) visuals over echte beelden heen te leggen zoals bijvoorbeeld een telefoon icoontje als iemand wordt gebeld.

Animatie maken kosten

De kosten van een animatie laten produceren zijn sterk afhankelijk van verschillende onderdelen van de video. Een daarvan is de lengte van de animatie.

Om het overleg te beperken en zo de kosten laag te houden, werken we meestal met aangeleverde scripts. Een door jou gemaakt script dus.

Voor de lengte van het script kun je de volgende formule gebruiken: 120 woorden voice-over script staat gelijk aan ongeveer 1 minuut animatie.

Naast het aantal woorden zijn er nog andere zaken die invloed hebben op de prijs, zoals het aantal correctieronden.

animatie maken kosten